Dacă v-ați trezit într-adevăr în dulapul din camera de duș, încercând să găsiți loțiune sau unguent pentru durerile de spate, vă simțim. Indiferent dacă durerea de spate este rezultatul unei setari negative de odihnă, disconfort în timpul menstruației, tip necorespunzător atunci când ridici greutăți la centrul de fitness, deteriorare zilnică (sau, la naiba, doar căscat sau atingerea telecomenzii înseamnă „greșit”), poate descoperi ameliorarea durerilor de gât și spate cu loțiuni și loțiuni topice. Cele mai bune creme pentru durerile de spate vor depinde cu adevărat de componente, de modul în care sunt utilizate, de efectul de încălzire sau de răcire și de factorul de cost. Vestea bună este pentru dvs., de fapt v-am sprijinit (însemnând jocul de cuvinte aici) cu toate informațiile enumerate mai jos, așa că păstrați derularea!

Am întocmit această listă cu cele mai bune creme pentru ameliorarea durerilor de gât și spate, după ce am investigat mai mult de 20 de produse. Echipa noastră a revizuit fiecare produs în funcție de performanță, de senzația reală, de ingrediente și de cost.

La ce să vă gândiți când cumpărați o cremă pentru ameliorarea durerilor de gât și spate

Pentru a găsi cea mai bună cremă pentru ameliorarea durerii în masă musculară, trebuie să țineți cont de cerințele și preferințele dvs.Pentru mai multe informații, vă rugăm să faceți clic aici Recenzii pozitive despre Ostyhealth Crema Pe site-ul nostru Iată câteva variabile cruciale la care trebuie să fiți atenți.

Ingrediente active energetice

Înțelegerea a ceea ce rămâne în articol vă va ajuta cu siguranță să alegeți o loțiune care atenuează detaliile semnelor și simptomelor durerii pe care le simțiți cu adevărat. De exemplu, multe loțiuni includ medicamente antiinflamatoare nesteroidiene topice (AINS) pentru a avea grijă de inflamație și a atenua disconfortul. Unele creme conțin contrairitanți, cum ar fi capsaicina și mentolul, pentru a preveni semnalele de disconfort către minte și pentru a oferi atenuarea disconfortului de scurtă durată. Capsaicina generează o senzație de încălzire, în timp ce mentolul are un efect de răcire. În plus, alte creme pentru ameliorarea durerii folosesc lidocaina, un anestezic topic, pentru a amorți locația și a ameliora disconfortul.

Metoda de aplicare

Ar trebui să alegeți un frec pentru țesutul muscular cu cea mai utilă metodă de aplicare, în funcție de preferințele dvs. și posibilele limitări fizice. Unele loțiuni pentru ameliorarea durerilor de gât și spate au fost disponibile într-un tub și vă solicită să masați manual produsul în piele. Altele sunt realizate ca roll-on-uri, ceea ce poate fi practic atunci când se referă la locații greu accesibile. Dacă nu sunteți un fan al loțiunilor lipicioase, ați putea alege produse cu o uniformitate asemănătoare gelului. Cei cu restricții de flexibilitate pot lua în considerare în plus spray-uri pentru o aplicare ușoară.

Efecte adverse posibile

Cercetați studiați articolul înainte de achiziție, în special dacă aveți pielea deosebit de sensibilă. Aruncați o privire la ingredientele active pentru a vedea dacă veți avea vreun fel de posibile reacții alergice. Unele loțiuni pentru ameliorarea durerilor de gât și spate au ingrediente active care pot provoca reacții, de la experiențe de înțepături sau arsuri până la erupții cutanate și mâncărime. Faceți în mod constant un test de patch înainte de a utiliza articolul într-o locație mare. În cele din urmă, dacă mai aveți un nas delicat, poate doriți să alegeți articole fără parfum. Solicitați sfatul unui specialist în domeniul sănătății dacă observați reacții ale pielii sau durere din cauza utilizării cremei pentru atenuarea durerii.

Care este cea mai bună loțiune de folosit pentru durerile de spate?

Cea mai eficientă cremă pentru durerile de spate depinde de tipul de durere pe care o simți și de preferințele tale. De exemplu, unii pot dori o loțiune pentru ameliorarea disconfortului care furnizează căldură penetrantă profundă, cum ar fi Penetrex Joint & Cremă pentru terapie pentru masa musculară, în timp ce altora le plac articole precum loțiunea pentru ameliorarea durerii mentol Biofreeze pentru o senzație de gheață minunată. Unii ar putea avea nevoie de o loțiune cu reprezentanți de amorțire, cum ar fi lidocaina, pentru a amorți zonele de disconfort, în timp ce alții ar putea dori cea mai eficientă cremă pentru inflamarea articulațiilor pentru a atenua durerile inflamatorii articulare. Alții ar putea căuta cea mai eficientă cremă pentru disconfortul de sciatică pentru atenuarea țintită a disconfortului, în timp ce unii ar putea pur și simplu să încerce să găsească o loțiune completă pentru ameliorarea disconfortului.

Asistența cu loțiune reduce durerea de spate?

Da, loțiunile topice pot ajuta la durerile de spate. Acestea funcționează fie prin producerea unei senzații de căldură sau de frig care alungă mintea de la disconfort, fie prin furnizarea de medicamente pentru ameliorarea durerii direct în zona afectată. Loțiunile pot fi legate de anumite locații, permițând ameliorarea țintită a durerii, ceea ce este util dacă disconfortul este localizat în jurul zonei reduse a spatelui. Rețineți că acestea pot oferi doar o ușurare pe termen scurt, pe care ar trebui să solicitați întotdeauna sfatul unui expert în sănătate, mai ales dacă există dureri care se repetă sau se agravează. Adesea, prevenirea este cea mai eficientă procedură, așa că află care funcționează pentru a preveni și ține cont de setarea ta de odihnă.

Cum poti calma rapid durerile de gât și de spate?

În afară de loțiunile topice pentru ameliorarea disconfortului, puteți lua analgezice fără prescripție medicală, cum ar fi advil, sau puteți încerca un tratament rece și cald pe locul afectat. Faceți din aceasta o metodă de a face extensii ușoare și exerciții înainte și după activități fizice intense. Păstrați o poziție excelentă și luați pauze de rutină, mai ales dacă vă odihniți sau veți sta în picioare pentru perioade lungi de timp. În cele din urmă, alege dintre pernele ideale pentru durerile de spate, pentru a evita dezalinierea coloanei vertebrale, care ar putea crea sau agrava durerea de spate. Dacă durerile de spate persistă sau se agravează, solicitați sfatul medicului.

13 cele mai bune creme pentru durerile de gât și spate

General ideal:

Bengay, Cremă ultra-rezistentă pentru atenuarea durerii — 16,00 USD

Crema Bengay este un nume de încredere pentru ameliorarea eficientă și cu reputație a durerilor de gât și spate. Are 3 componente energetice: salicilat de metil, mentol și camfor. Datorită acestei formule cu triplă acțiune, clienții au simțit cu adevărat o senzație de răcoare la aplicare, aderată de o ușurare profundă a masei musculare încordate. Un alt atribut care le-a plăcut în ceea ce privește loțiunea Bengay este consistența groasă, dar negrasă, pe care o puteți curăța rapid în piele pentru o atenuare rapidă.

Un dezavantaj este că parfumul este suficient de puternic pentru ca alți oameni să-l parfumeze pe tine, totuși mulți clienți chiar nu s-au deranjat, având în vedere că unii dintre ei sunt cum ar fi mirosul. Vestea bună este că numele mărcii oferă, de asemenea, un dor de Bengay fără parfum pentru cei cu nas sensibil și chiar parfumat ușor pentru cei care doresc un miros tonificat.

Pro:

 • Ameliorare cu acțiune rapidă
 • Efect de răcire
 • Formulă non-grasă

Dezavantaje:

 • Parfum solid

Ideal înghețat:

Biofreeze, loțiune pentru ameliorarea disconfortului cu mentol — 12,00 USD

Dacă o pungă de gheață nu funcționează, această loțiune de răcire pentru calmarea durerii de la Biofreeze poate fi opțiunea. Adevărat numelui său, această cremă topică produce un efect de răcire instantaneu care ajută la amorțirea zonei afectate pentru a calma disconfortul. Deoarece folosește mentol ca ingredient activ, include un miros plăcut de mentol pe care unii recenzenți nu l-au descoperit copleșitor, deși unii oameni au simțit că este. Unii oameni s-au plâns de mirosul care persistă la fel de mult timp, mai ales când foloseau o mare parte din produs.

Spre deosebire de alte loțiuni, crema de calmare a disconfortului Biofreeze are o uniformitate netedă, ușor de aplicat, care nu lasă o senzație lipicioasă și uleioasă. Nu în ultimul rând, mulți oameni au apreciat cum este instilat cu ulei de sâmburi de struguri, care servește ca o cremă naturală pentru a împiedica uscarea locului afectat cu utilizarea dublată.

Pro:

 • Rezultatul aerului condiționat
 • Negras și foarte ușor de aplicat
 • Hidratant

Dezavantaje:

 • Miros persistent de mentol care ar putea fi puternic și pentru unele persoane

Cel mai bun cald:

Penetrex, Joint & Cremă pentru terapie prin masă musculară– 19,00 USD

Dacă sunteți în căutarea unui frec natural al țesutului muscular care să ofere o senzație liniștitoare și caldă, uitați-vă la Penetrex Joint & & Loțiune pentru tratarea țesutului muscular. Această cremă topică fără parabeni folosește un amestec complet natural de vitamina B6, metilsulfonilmetan (MSM) și arnică – o plantă erbacee cunoscută pentru proprietățile sale naturale antiinflamatorii și pentru ameliorarea durerii. Arnica este cunoscută pentru furnizarea de remedii cu penetrare adâncă pentru masa musculară și disconfortul articulațiilor, făcând Penetrex un competitor popular pentru cea mai bună loțiune pentru artrită de pe piață.

După aplicare durează câteva minute pentru ca experiența de încălzire să se instaleze, dar odată ce o face, mulți clienți au simțit o ușurare instantanee a durerii. Unele loțiuni au mirosuri puternice, dar loțiunea Penetrex are un parfum foarte ușor de mentol, așa că este sigură pentru cei cu nasul delicat. Multe persoane le-a plăcut foarte mult formula non-grasă, care nu pătează.

Pro:

 • Ingredientele naturale
 • Formulă negrasă, care nu pătează
 • Aroma ușoară

Dezavantaje:

 • Puțin scump
 • Potrivit doar pentru dureri și dureri minore

Ideal înghețat și amp; & cald:

Icy Hot, No Mess Roll-On– 13,00 USD

Icy Hot No Mess Roll-On este soluția ideală de atenuare a disconfortului dacă acordați prioritate confortului și ameliorării instantanee a durerii. Dacă sunteți genul de persoană căreia nu-i place să își unse mâinile, vă va plăcea dimensiunea prietenoasă cu călătoriile cu un aplicator roll-on pentru o aplicare fără dezordine. După cum probabil vă puteți gândi din nume, folosește o combinație de efecte de încălzire și răcire pentru a amorți zona și a calma durerea. Deși este și mai asemănător unui gel decât o loțiune, este extrem de ușor și se usucă rapid. În plus, nu vă decolorează hainele, așa că nu veți ezita să o aplicați în timp ce vă abordați ziua. La fel ca multe alte frecări ale țesutului muscular, Icy Hot Roll-On are și un parfum de mentol, dar mulți oameni l-au găsit cu adevărat ușor și destul de plăcut.

Pro:

 • Aplicator roll-on fără dezordine
 • Formulă cu uscare rapidă
 • Parfum ușor de mentol

Dezavantaje:

 • Se găsește doar într-o sticlă mică

CBD ideal:

Therapeutic Pax, loțiune instantanee cu HРµmp — 20,00 USD

Crema de cânepă REMEDIAL PAX este o cremă pe bază de botanică pentru calmarea durerii. Utilizează proprietățile rezidențiale sau comerciale de calmare a durerii și antiinflamatoare ale extractului de cânepă și uleiului din semințe de cânepă. În plus, este creat cu ingrediente naturale precum arnica, extract de turmeric, aloe vera, ulei de eucalipt și alte uleiuri naturale.

Deși este comercializat pentru a acționa rapid, multor clienți au fost nevoie de cinci minute pentru a simți ameliorarea durerii, ceea ce nu a fost o problemă pentru unii oameni, având în vedere că a fost cu adevărat eficient. CBD din această loțiune adaugă un efect plăcut de relaxare musculară, ideal pentru a fi folosit chiar înainte de culcare. Cu toate acestea, având CBD ca piatră de temelie, este puțin costisitor. Când vine vorba de miros, are o aromă de ierburi și mentol pe care oamenii chiar o plac, dar unii ar putea descoperi că este puțin prea puternică.

Aceste 13 creme și unguente ameliorează durerile de gât și spate în doar câteva secunde

Pro:

 • Ingrediente active naturale
 • Efect de relaxare musculară
 • Hidratant

Dezavantaje:

 • Puțin scump
 • La lucru durează câteva minute

Cel mai bun plan de cheltuieli:

Balsam de tigru, loțiune ultra puternică pentru ameliorarea disconfortului — 8,00 USD

Cu un fundal de ameliorare a disconfortului de peste 100 de ani, Tiger Balm este un serviciu de ameliorare a durerii testat. Secretul său se bazează pe formula sa organică de camfor și mentol pentru a produce un rezultat solid de răcire care ajută la calmarea țesutului muscular mic și a disconfortului articular. Acest lucru o face una dintre cele mai bune creme pentru artrită pentru cei care au un plan de cheltuieli. Este, de asemenea, dezvoltat cu o selecție de uleiuri esențiale care ajută la eliminarea rigidității și durerii masei musculare.

Printre principalii factori de marketing se numără costul rentabil, plus faptul că este disponibil pe scară largă în farmacii și supermarketuri. Cu toate acestea, este recunoscut și pentru parfumul său solid, care poate fi dezamăgitor pentru unii. Un alt aspect de remarcat este că vă poate păta cu adevărat hainele, așa că aveți grijă când o utilizați.

Pro:

 • Componente naturale
 • Rezultat de răcire solid
 • Eficient din punct de vedere al costurilor

Dezavantaje:

 • Poate decolora îmbrăcămintea
 • Parfum solid

Roll-on ideal:

Aspercreme Lidocaine Roll-On pentru atenuarea disconfortului — 9,00 USD

Aplicarea loțiunii pentru ameliorarea disconfortului în acele locuri greu accesibile de pe spate poate fi frustrant, mai ales dacă aveți dificultăți de mișcare. Din fericire, Aspercreme are remediul. Este una dintre cele mai bune alegeri pentru cea mai bună loțiune de lidocaină de pe piață, în plus față de una dintre cele mai importante alegeri pentru cel mai bun disconfort nervos dornic din spate. Unul dintre punctele sale principale principale este roll-on-ul ușor de utilizat, care vă permite să utilizați produsul în locații greu accesibile — minus mizerie.

Conține 4% lidocaină care ajută la amorțirea locației incomode în câteva minute de la aplicare. Mulți recenzenți le-a plăcut cum formula se usucă rapid și nu lasă o senzație lipicioasă după aceea. Acest roll-on este infuzat cu uleiuri vitale (puteți selecta dintre 4 arome) în locul parfumului normal de mentol. Un lucru de remarcat: lidocaina doar amorțește zona pentru atenuarea disconfortului, așa că dacă cauți ceva care să rezolve umflarea sau umflarea, poate doriți să verificați alte opțiuni.

Pro:

 • Aplicație roll-on ușoară
 • Infuzat cu uleiuri importante
 • Formulă cu uscare rapidă, nelipicioasă

Dezavantaje:

 • Nu va ameliora umflarea

Gel ideal:

Sombra Cozy Pain Alleviation Gel– 17,00 USD

Gelul pentru atenuarea disconfortului Sombra Cozy folosește o senzație de calm și răcoare datorită amestecului său natural de mentol, camfor și hamamelis. Este dezvoltat pentru a fi introdus rapid chiar în piele. Numeroși clienți au observat imediat absorbția rapidă: începe rece ca gheață și devine treptat mai cald pentru a vă ajuta țesuturile musculare să se relaxeze.

În ciuda faptului că are mentol ca ingredient activ, are un miros subtil de citrice pe care mulți îl iubește de fapt. Gelul Sombra pentru ameliorarea durerii face o treabă excelentă oferind o atenuare rapidă a disconfortului care durează ore întregi și este produsă în special de dureri de gât și spate și artrită. Aveți grijă să nu aplicați prea mult la început, având în vedere că puțin este un drum lung, iar includerea mult prea mult poate crea inflamație a pielii.

Pro:

 • Negras și fără pată
 • Miros plăcut de citrice
 • Senzație caldă și minunată unică

Dezavantaje:

 • Este posibil să nu fie adecvat pentru pielea delicată

Cel mai bun pentru disconfort cronic:

Topricin, loțiune de tratament pentru ameliorarea durerii — 18,00 USD

Loțiunea de tratament pentru atenuarea disconfortului Topricin oferă o soluție fără riscuri, dar de încredere, pentru ameliorarea disconfortului pentru toate vârstele, de la copii până la persoanele în vârstă și cele care sunt în așteptare. Această cremă topică de la Topricin este dezvoltată special pentru inflamația articulațiilor, pasajul carpian și disconfortul muscular și articular. Conține componente naturale (cum ar fi arnica, belladona și multe altele) care nu numai că abordează atenuarea disconfortului, ci și alte simptome precum umflarea, umflarea, durerea și, de asemenea, spasmele musculare.

Pro:

 • Ideal pentru orice vârstă
 • Sigur pentru gravide
 • Constă din componente naturale

Dezavantaje:

 • Unele ingrediente active naturale pot provoca o alergie
 • Puțin scump

Cel mai bun cu lidocaină:

Uber Numb, 5% Lidocaină Loțiune topică amorțitoare — 17,00 USD

Acest masaj muscular de la Uber Numb este vegan și nu vă va usca pielea. Este creat cu 5% lidocaină, vitamina E și alantoină pentru a ajuta la atenuarea disconfortului, umflarea, durerea și mâncărimea în timp ce hidratează și hidratează pielea. Această combinație îl face un analgezic favorit printre iubitorii de tatuaje.

Este în plus hipoalergenic, deci este o selecție minunată pentru cei cu reacții alergice ale pielii și piele sensibilă. Deoarece este o cremă pe bază de apă, se introduce rapid în piele, oferind ameliorarea durerii cu acțiune rapidă în mai puțin de 5 minute. O plângere tipică a fost că atenuarea disconfortului nu durează la fel de mult ca alte creme.

Pro:

 • Hidratant
 • Hipoalergenic și excelent pentru pielea sensibilă
 • Pe bază de apă pentru o absorbție mai rapidă

Dezavantaje:

 • Atenuarea disconfortului și amorțeala se diminuează rapid
 • Puțin scump

Cel mai bun pentru sportivi:

Voltaren, gel pentru durerea artritei — 19,00 USD

Fie că ești un atlet profesionist sau doar un iubitor de sport, gelul pentru atenuarea durerii Voltaren este costumul ideal pentru cei cu un mod de viață energic. Este, de asemenea, printre cele mai bune creme pentru inflamarea articulațiilor pentru cei care se confruntă cu disconfortul articulațiilor. Acest gel medicamentos include ingredientul activ diclofenac sodic, care ajută la prevenirea producerii de substanțe chimice care induc durerea în organism pentru ameliorarea imediată a disconfortului.

Diclofenacul poate oferi în plus suport pentru durerea nervului sciatic, făcând din acesta cel mai bun disconfort sciatic de pe lista noastră. Poate fi găsit într-un tub de dimensiuni de călătorie cu un capac cu filet protejat, așa că mulți oameni descoperă că este extrem de ușor de utilizat în deplasare. Dacă aveți grijă de disconfort persistent, totuși, așteptați-vă să utilizați Voltaren de mai multe ori pe zi (de aproximativ patru ori, conform recomandărilor). În cele din urmă, multor clienți le-a plăcut parfumul său pozitiv, dar ușor, așa că sugerăm acest lucru persoanelor cu nas delicat.

Pro:

 • Aroma moderată
 • Combate durerea profundă a masei musculare
 • Formulă non-grasă

Dezavantaje:

 • Poate avea nevoie de numeroase re-aplicari

Cel mai bun fără parfum:

Crema analgezică musculară Blue Emu — 27,00 USD

Această loțiune topică fără miros folosește ulei de emu ca ulei de furnizor de servicii pentru componente precum aloe vera și metilsulfonilmetan (MSM), care ajută la absorbția rapidă și ameliorarea durerii. Aloe vera oferă cremei un efect de răcire, dar este mult mai rafinată în contrast cu diferite alte loțiuni cu mentol. Este extrem de hidratant, dar nu lasă o senzație grasă, așa că presupunem că ar fi un costum excelent pentru pielea uscată și sensibilă. În plus, este sigur să aplicați din nou de mai multe ori pe parcursul zilei pentru atenuarea durerii pe tot parcursul zilei. Cei cu alergii la fructe de mare sau crustacee ar trebui să stea departe de acest produs, având în vedere că acesta conține glucozamină, un ingredient activ derivat din crustacee.

Pro:

 • Fără parfum și fantastic pentru tipurile de piele sensibilă
 • Formulă non-grasă
 • Hidratant

Dezavantaje:

 • Conține ingrediente non-vegane
 • Puțin preț

Cel mai bun natural

Dr. Balsam magic organic Bronner’s, Arnica-Mentol– 14,00 USD

Pentru o cremă fiabilă, naturală pentru ameliorarea disconfortului, Balsamul magic organic al Dr. Bronner este o alegere populară. Prezintă un amestec natural de ulei de arnică, mentol, camfor și mentă, care face o sarcină minunată reducând la minimum durerile musculare și articulare, inflamația și migrenele. Acest amestec dă o senzație plăcută, de răcoare și un parfum remarcabil de mentă, care este blând cu nasul. De asemenea, conține ingrediente active hidratante precum avocado, jojoba și ulei de cânepă pentru a preveni pielea uscată și crăpată. Cu toate acestea, poate lăsa o senzație grasă pe piele după utilizare. Este puțin costisitor și vine doar într-un recipient mic, dar, din fericire, aveți nevoie doar de un procent pentru a vedea rezultate rapide.

Pro:

 • Ingredient activ natural
 • Hidratant
 • Sigur pentru copii

Dezavantaje:

 • Lasa o senzatie grasa pe piele